Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti, freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g di frutti rossi, congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g formaggio fresco spalmabile
    250 g di ricotta
  • 250 g di panna, min. 30% di grassi fredda

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 342 kcal / 1432 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων