銅鑼燒

銅鑼燒

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
5 人份

Υλικά

  • 蛋黃
    2 顆
  • 蜂蜜 (約 1 大匙)
    20 克
  • 牛奶 (約 5 大匙)
    75 克
  • 沙拉油 (約 1 大匙)
    13 克
  • 醬油 (προαιρετικό πεδίο) ,上色用
    ¼ 茶匙
  • 低筋麵粉 (約⅔杯),過篩
    100 克
  • 蛋白
    2 顆
  • (共約2.5 大匙)
    35 克
  • 蜜紅豆餡 ,適量,自製或市售

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 150.5 kcal / 629.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 4.6 g
Υδατάνθρακες 23.1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 77.1 g
Νάτριο 78.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων