
Συσκευές & Αξεσουάρ
銅鑼燒
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
5 人份
Υλικά
-
蛋黃2 顆
-
蜂蜜 (約 1 大匙)20 克
-
牛奶 (約 5 大匙)75 克
-
沙拉油 (約 1 大匙)13 克
-
醬油 (προαιρετικό πεδίο) ,上色用¼ 茶匙
-
低筋麵粉 (約⅔杯),過篩100 克
-
蛋白2 顆
-
糖 (共約2.5 大匙)35 克
-
蜜紅豆餡 ,適量,自製或市售
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
150.5 kcal /
629.3 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
23.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
77.1 g
Νάτριο
78.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

在家自煮-烘焙進修班
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

煎煮好料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν