Torta di riso alla cannella

Torta di riso alla cannella

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
16 porzioni

Υλικά

Base
  • di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
    100 g
  • di fiocchi di avena
    80 g
  • di datteri denocciolati
    80 g
  • di olio di cocco
    40 g
Ripieno
  • di datteri denocciolati
    100 g
  • di acqua
    1400 g
  • di crema di mandorle
    270 g
  • limoni solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
    6 - 8
  • stecca di cannella
    1
  • di riso a chicco corto
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di gelatina in fogli
    8 g
  • di cannella in polvere
    1 - 2 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 281 kcal / 1175 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 31.6 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 133.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων