Panna cotta con coulis di albicocche

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Panna cotta
  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte intero
  • 100 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
  • 250 g di albicocche a pezzi
  • 60 g di acqua
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 120 g di zucchero (vedere consigli)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 318.6 kcal / 1333 kJ
Πρωτεΐνη 2.4 g
Λιπαρά 22.9 g
Υδατάνθρακες 27.6 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Νάτριο 30.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων