
Συσκευές & Αξεσουάρ
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
Guinness® Brød
-
brødmel, grovt450 g
-
hvetemel, fint125 g
-
bakepulver1 ss
-
havsalt1 ½ ts
-
kjernemelk285 g
-
Guinness®130 g
-
sirupmelasse, svart100 g
-
havregryn20 g
Røkt ørretpålegg
-
brønnkarse150 g
-
olivenolje60 g
-
cider eddik30 g
-
honning30 g
-
grov sennep½ ss
-
dill, fersk kun blader, etter smak3 - 4 kvister
-
crème fraîche, min 30% fett200 g
-
pepperrot, malt, kremet2 ts
-
sitron kun ferskpresset saft1
-
havsalt to taste¼ - ½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
røkt ørret skivet250 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
768 kcal /
3212 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vårlige smaker
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Καμία βαθμολογία
Laks med urter på 50°C
Καμία βαθμολογία
Risbolle med laks
Καμία βαθμολογία
Risskive med røkelaks
Καμία βαθμολογία
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 λεπτ.
Torsk i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Saganaki med reker og feta
35 λεπτ.
Lutefisk
2ωρ. 20 λεπτ.
Rødspette med eggesmør
55 λεπτ.
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 λεπτ.
Bacalao
50ωρ.
Fiskegrateng
1ωρ. 15 λεπτ.