Speltpizza med sikori og taleggio

Speltpizza med sikori og taleggio

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

Deig
  • sukker
    1 ts
  • tørrgjær
    2 ts
    20 g fersk gjær, smuldret
  • vann
    220 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring
    30 g
  • hvetemel, fint
    200 g
  • speltmel
    200 g
  • havsalt
    1 ½ ts
Topping
  • havsalt etter smak
    2 - 3 klyper
  • sikori delt i fire
    450 g
  • "extra virgin" olivenolje
    20 g
  • Taleggio ost skall fjernet, delt i biter (2 cm)
    200 g
  • valnøtter, uten skall grovhakket, etter smak
    10 - 15 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porsjon

Πρωτεΐνη 26.6 g
Θερμίδες 3130 kJ / 748 kcal
Λιπαρά 39.7 g
Φυτικές ίνες 11.6 g
Υδατάνθρακες 75.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων