
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
547.9 kcal /
2292.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
39.9 g
Υδατάνθρακες
39.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.1 g
Νάτριο
63.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simon Rogan
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6ωρ. 25 λεπτ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Biscoff Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.