
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
63.2 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Λιπαρά
39.9 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.1 g
Υδατάνθρακες
39.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simon Rogan
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2ωρ. 15 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1ωρ.
Rhubarb Ice Cream
36ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Καμία βαθμολογία
Custard Layers
2ωρ. 20 λεπτ.
Brioche Berry Pudding
1ωρ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Papaya Sorbet
15 λεπτ.
Coconut Pie
1ωρ. 35 λεπτ.
Dairy-free Coconut Ice Cream
10ωρ. 30 λεπτ.