Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam

Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

Toasted Pistachios
  • pistachio nuts, unsalted
    30 g
Chocolate Fondant
  • unsalted butter diced
    160 g
  • cocoa powder for dusting
  • dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
    150 g
  • caster sugar
    120 g
  • medium eggs
    4
Brandy Anglaise Foam
  • whole milk
    140 g
  • double cream
    40 g
  • egg yolks from medium eggs
    2
  • caster sugar
    20 g
  • brandy
    10 g
  • coarse sea salt for garnishing

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 63.2 mg
Πρωτεΐνη 9.4 g
Θερμίδες 2292.3 kJ / 547.9 kcal
Λιπαρά 39.9 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.1 g
Υδατάνθρακες 39.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων