
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
547.9 kcal /
2292.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
39.9 g
Υδατάνθρακες
39.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.1 g
Νάτριο
63.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simon Rogan
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Toffee Puddings
1ωρ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2ωρ. 5 λεπτ.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Champagne Grapefruit Sorbet
8ωρ. 15 λεπτ.
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24ωρ.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9ωρ.
Pear and Blueberry Crumble
45 λεπτ.
Coconut and Pistachio Delight
1ωρ. 5 λεπτ.
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11ωρ. 5 λεπτ.
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
Καμία βαθμολογία
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1ωρ.