Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole

Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole

3.4 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pan brioche
  • di latte
    150 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di zucchero
    5 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di farina manitoba
    150 g
  • tuorli
    2
  • limone la scorza grattugiata
    1
  • di olio di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
Crema pasticcera alle fragole
  • di fragole pulite e a pezzi
    300 g
  • di zucchero
    80 g
  • limone il succo filtrato
    ½
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di latte intero
    60 g
  • tuorli
    2
  • di farina tipo 00
    40 g
Terminare la preparazione
  • zucchero di canna q.b.
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 339.8 kcal / 1421.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 11.3 g
Υδατάνθρακες 53.9 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 136.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων