Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • 175 g de agua
  • 300 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita de sal
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de hojas de acelgas en trozos
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de cebolleta en trozos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 220 kcal / 924 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 32.2 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 454.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων