Kue Bundt Pisang dan Kacang

Kue Bundt Pisang dan Kacang

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 bagian

Υλικά

  • mentega tawar potong dadu, tambahkan untuk mengoles
    110 g
  • dark brown sugar
    200 g
  • pisang potong kecil-kecil
    200 g
  • buttermilk
    55 g
  • ekstrak vanila natural
    1 sdt
  • telur besar
    2
  • tepung terigu
    200 g
  • soda kue
    1 sdt
  • garam
    ½ sdt
  • kacang pecan, cincang
    3 oz
Saus Karamel
  • gula
    255 g
  • whipping cream, 30-40% lemak dibagi
    200 g
  • air dibagi
    1030 g
  • mentega tawar dibagi, 30 g dingin, potong dadu 3 cm dan 15 g suhu ruang
    45 g
  • sari lemon
    1 sdt
  • cuka
    1 sdm
  • kacang pecan, cincang untuk hiasan

Διατροφή ανά 1 bagian

Θερμίδες 658 kcal / 2753 kJ
Πρωτεΐνη 6.9 g
Λιπαρά 34.6 g
Υδατάνθρακες 83.6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 365 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων