Muffin Cokelat Oatmeal Bebas Gluten

Muffin Cokelat Oatmeal Bebas Gluten

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
12 potongan

Υλικά

  • oat flake bebas gluten tambahkan 2 sdm untuk topping
    110 g
  • tepung beras putih
    100 g
  • tepung tapioka
    40 g
  • pisang dipotong bagi dua
    200 g
  • campuran buah beri-berian beku
    140 g
  • telur besar
    2
  • Greek yoghurt
    110 g
  • gula merah
    110 - 140 g
    110 - 140 g sirop mapel
  • ekstrak vanila natural
    1 sdt
  • kakao bubuk
    30 g
  • baking powder
    2 sdt
  • soda kue
    ¼ sdt
  • garam
    ¼ sdt

Διατροφή ανά 1 potongan

Θερμίδες 166.5 kcal / 696.5 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 32.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 161.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων