Żelka pomarańczowa do tortów

Żelka pomarańczowa do tortów

4.4 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

  • 700 g pomarańczy obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
  • 50 g cukru
  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku
  • 3 łyżki wody
  • 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 34.1 kcal / 142.7 kJ
Πρωτεΐνη 0.8 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 8.3 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων