鯛魚燒

鯛魚燒

4.4 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
20 個

Υλικά

  • 奶油
    75 克
  • 低筋麵粉 ,過篩
    300 克
  • 泡打粉
    12 克
  • 75 克
  • 牛奶
    300 克
  • 3 顆

Διατροφή ανά 20 個

Θερμίδες 2125.5 kcal / 8993.4 kJ
Πρωτεΐνη 45.4 g
Λιπαρά 80.2 g
Υδατάνθρακες 312.9 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 788.7 g
Νάτριο 241.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων