Συσκευές & Αξεσουάρ
Dżem truskawkowo-rabarbarowy
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
12 słoików
Υλικά
-
1400 g truskawek, świeżych
-
600 g rabarbaru pokrojonego w 1-2 cm plastry
-
400 - 500 g cukru
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
30 g pektyny jabłkowej
-
20 g oleju
-
1 łyżeczka cynamonu, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
3.6 mg
Πρωτεΐνη
1.3 g
Θερμίδες
914.1 kJ /
218.5 kcal
Λιπαρά
2.1 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
51.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
STACJA THERMOMIX FRIEND® - WIOSENNE INSPIRACJE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSzybka konfitura z cytrusów
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos owocowy coulis
10 λεπτ.
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1ωρ. 25 λεπτ.
Dżem z winogron
30 λεπτ.
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 λεπτ.
Krem figowy z orzechami laskowymi
20 λεπτ.
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 λεπτ.
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 λεπτ.
Konfitura ananasowa z wanilią
35 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 λεπτ.