Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente

4.2 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
10 fette

Υλικά

Lievitino
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 10 g di zucchero
  • 100 g di latte
  • 70 g di farina manitoba
Impasto
  • 100 g di latte
  • 350 g di farina manitoba
  • 150 g di farina di castagne
  • 90 g di zucchero
  • 2 uova
  • 1 tuorlo
  • 150 di burro morbido a pezzi
  • 8 g di sale
  • 70 g di castagne cotte e pelate
  • 70 g di cioccolato fondente a pezzi
Terminare la preparazione
  • 1 tuorlo
  • 1 cucchiaio di latte

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 405.1 kcal / 1695.1 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 55.6 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.9 g
Νάτριο 344.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων