Chiffon cake alla zucca

Chiffon cake alla zucca

3.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Purea di zucca
  • 200 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
  • 80 g di acqua
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
Impasto
  • 3 uova i tuorli e gli albumi separati
  • 8 g di cremor tartaro
  • 160 g di farina tipo 0
  • 160 g di zucchero di canna
  • 2 pizzichi di vaniglia burbon in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 80 g di olio di riso
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
  • 15 g di amaretti (προαιρετικό πεδίο)
  • 20 g di zucchero

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 188.6 kcal / 789.2 kJ
Πρωτεΐνη 3.4 g
Λιπαρά 8.1 g
Υδατάνθρακες 27.3 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 84.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων