Chiffon cake alla zucca

Chiffon cake alla zucca

3.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Purea di zucca
  • di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di acqua
    80 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
Impasto
  • uova i tuorli e gli albumi separati
    3
  • di cremor tartaro
    8 g
  • di farina tipo 0
    160 g
  • di zucchero di canna
    160 g
  • di vaniglia burbon in polvere
    2 pizzichi
  • di sale
    1 pizzico
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di olio di riso
    80 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
Terminare la preparazione
  • di amaretti (προαιρετικό πεδίο)
    15 g
  • di zucchero
    20 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 188.6 kcal / 789.2 kJ
Πρωτεΐνη 3.4 g
Λιπαρά 8.1 g
Υδατάνθρακες 27.3 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 84.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων