Τζελάτο με τζιν και λεβάντα

Τζελάτο με τζιν και λεβάντα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 35 λεπτ.
10 μερίδες

Υλικά

  • ζάχαρη
    150 γρ.
  • γάλα με τουλάχιστον 3,2% λιπαρά
    620 γρ.
  • βρώσιμα λουλούδια λεβάντας (περίπου 5 γρ.)
    5 γρ.
  • κρόκους αυγών
    4
  • κλωνάρι βανίλιας μόνο τους σπόρους
    1
    ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • κρέμα γάλακτος (κρεμ φρες)
    320 γρ.
    320 γρ. κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο
    1 κ.σ.
  • τζιν
    40 - 50 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 188.9 kcal / 790.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 19.6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 44.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Κρέμα σοκολάτας

Κρέμα σοκολάτας

5(38)

1ωρ. 20 λεπτ.

Παγωτό ξυλάκι σοκολάτας πραλίνα

Παγωτό ξυλάκι σοκολάτας πραλίνα

4(2)

8ωρ. 15 λεπτ.

Ατομικά τσίζκεϊκς σε βαζάκια

Ατομικά τσίζκεϊκς σε βαζάκια

5(11)

4ωρ.

Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού

Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού

Καμία βαθμολογία

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Καμία βαθμολογία

Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό

Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό

5(1)

7ωρ.

Κρεμέ (cremeux) ελαιόλαδου

Κρεμέ (cremeux) ελαιόλαδου

5(1)

30 λεπτ.

Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας

Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας

Καμία βαθμολογία

Σοκολατένια κρέμα φούρνου με ρικότα, μύρτιλα και σαντιγί

Σοκολατένια κρέμα φούρνου με ρικότα, μύρτιλα και σαντιγί

Καμία βαθμολογία

Νιόκι με κουάρκ και σιμιγδάλι και σάλτσα φρέσκων φρούτων

Νιόκι με κουάρκ και σιμιγδάλι και σάλτσα φρέσκων φρούτων

Καμία βαθμολογία

Κορμός σοκολάτας

Κορμός σοκολάτας

2(5)

3ωρ. 15 λεπτ.

Γεμιστά κεραστικά black & white

Γεμιστά κεραστικά black & white

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων