Παγωτό ξυλάκι με ταχίνι και αμύγδαλα

Παγωτό ξυλάκι με ταχίνι και αμύγδαλα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
16 κομμάτια

Υλικά

  • αμύγδαλα, ασπρισμένα
    80 γρ.
  • καστανή ζάχαρη
    150 γρ.
  • κρόκους αυγών
    6
  • ταχίνι
    70 - 80 γρ.
  • γάλα
    270 γρ.
  • κλωνάρι βανίλιας μόνο τους σπόρους
    1
  • αλάτι και επιπλεόν 2 πρέζες
    ½ κ.γλ.
  • κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά
    550 γρ.
  • σοκολάτα κουβερτούρα, 70% κακάο σε κομμάτια
    200 γρ.
  • λάδι καρύδας
    40 γρ.
  • μέλι
    20 γρ.

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 337.3 kcal / 1411.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 27.4 g
Υδατάνθρακες 19.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.5 g
Νάτριο 125 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Κρέμα σοκολάτας

Κρέμα σοκολάτας

5(38)

1ωρ. 20 λεπτ.

Παγωτό ξυλάκι σοκολάτας πραλίνα

Παγωτό ξυλάκι σοκολάτας πραλίνα

4(2)

8ωρ. 15 λεπτ.

Ατομικά τσίζκεϊκς σε βαζάκια

Ατομικά τσίζκεϊκς σε βαζάκια

5(11)

4ωρ.

Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού

Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού

Καμία βαθμολογία

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Καμία βαθμολογία

Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό

Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό

5(1)

7ωρ.

Κρεμέ (cremeux) ελαιόλαδου

Κρεμέ (cremeux) ελαιόλαδου

5(1)

30 λεπτ.

Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας

Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας

Καμία βαθμολογία

Σοκολατένια κρέμα φούρνου με ρικότα, μύρτιλα και σαντιγί

Σοκολατένια κρέμα φούρνου με ρικότα, μύρτιλα και σαντιγί

Καμία βαθμολογία

Νιόκι με κουάρκ και σιμιγδάλι και σάλτσα φρέσκων φρούτων

Νιόκι με κουάρκ και σιμιγδάλι και σάλτσα φρέσκων φρούτων

Καμία βαθμολογία

Κορμός σοκολάτας

Κορμός σοκολάτας

2(5)

3ωρ. 15 λεπτ.

Γεμιστά κεραστικά black & white

Γεμιστά κεραστικά black & white

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων