 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鲑鱼佐奶油蘑菇酱拌土豆
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水500 克
- 
          盐 多备一些调味用1 ½ 茶匙
- 
          土豆 切块,约2-3厘米(见要诀)600 克
- 
          黄油 多备一些涂抹用10 克
- 
          去皮鲑鱼鱼排 (每片120-200克,约2厘米厚)4 片
- 
          柠檬 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液1 颗
- 
          黑胡椒粉 多备一些调味用1 小撮
- 
          红葱头 一切二100 克
- 
          蘑菇 切片300 克
- 
          干白葡萄酒50 克
- 
          稀奶油50 克
- 
          200 克 奶油乳酪再制乳酪 (如: Laughing Cow®)200 克
- 
          豆蔻粉2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        45 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2763 kJ  / 
                        660 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        48 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        27 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    