
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸鱼佐综合蔬菜
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
特级初榨橄榄油80 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
柠檬 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液1 - 2 颗
-
比目鱼排 (每片约120-200克)4 片
-
综合蔬菜 (如:胡萝卜、西葫芦、块根芹菜、芜菁),切块200 克
-
新鲜意大利芹 只取叶子6 支
-
水500 克
-
土豆 去皮,切片(3厘米)400 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
404 kcal /
1693 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品幸福厨房家常料理
188 Συνταγές
Κίνα
Κίνα