 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸鱼佐综合蔬菜
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          特级初榨橄榄油80 克
- 
          盐¾ 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          柠檬 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液1 - 2 颗
- 
          4 片 白鱼排, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)比目鱼排 (每片约120-200克)4 片
- 
          综合蔬菜 (如:胡萝卜、西葫芦、块根芹菜、芜菁),切块200 克
- 
          新鲜意大利芹 只取叶子6 支
- 
          水500 克
- 
          土豆 去皮,切片(3厘米)400 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        30 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1693 kJ  / 
                        404 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        19 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    