清蒸鱼佐综合蔬菜

清蒸鱼佐综合蔬菜

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 特级初榨橄榄油
    80 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 柠檬 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
    1 - 2 颗
  • 比目鱼排 (每片约120-200克)
    4 片
    4 片 白鱼排, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)
  • 综合蔬菜 (如:胡萝卜、西葫芦、块根芹菜、芜菁),切块
    200 克
  • 新鲜意大利芹 只取叶子
    6 支
  • 500 克
  • 土豆 去皮,切片(3厘米)
    400 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 404 kcal / 1693 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων