Carrot Cake with Pecans and Vanilla

Carrot Cake with Pecans and Vanilla

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 55 λεπτ.
10 portions

Υλικά

Carrot Powder
  • carrots peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)
    230 g
Carrot Cake
  • unsalted butter for greasing
  • pecan nuts
    125 g
  • plain flour
    160 g
  • light brown sugar
    255 g
  • bicarbonate of soda
    5 g
  • ground cinnamon
    6 g
  • ground nutmeg
    3 g
  • fine sea salt
    3 g
  • golden syrup
    90 g
  • medium eggs (approx. 3 eggs)
    120 g
  • sunflower oil
    225 g
  • natural vanilla extract
    5 g
Finalisation
  • icing sugar
    190 g
  • unsalted butter diced
    80 g
  • cream cheese
    250 g
  • vanilla pod seeds only (see tip)
    ½
  • fennel fronds for garnishing
  • pecan nut halves
    20

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 749.1 kcal / 3134.1 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 51.5 g
Υδατάνθρακες 68.9 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.4 g
Νάτριο 388.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων