Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm Spinach and Artichoke Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
995 g
Υλικά
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 30 g
Νάτριο
122.3 mg
Πρωτεΐνη
2.9 g
Θερμίδες
264 kJ /
63.1 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 λεπτ.
Béchamel Sauce
Καμία βαθμολογία
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.
BBQ Sauce
5ωρ.
Hummus
10 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 λεπτ.
Tzatziki
Καμία βαθμολογία
Guacamole
Καμία βαθμολογία
Bolognese Sauce
Καμία βαθμολογία
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.