Warm Spinach and Artichoke Dip

Warm Spinach and Artichoke Dip

4.6 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
995 g

Υλικά

  • artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
    1 can
  • Parmesan cheese cut into pieces
    115 g
  • mozzarella cut into pieces
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots halved
    15 g
  • olive oil
    30 g
  • spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)
    285 g
  • cream cheese softened
    225 g
  • sour cream, any type
    85 g
  • red pepper flakes
    ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • pepper sauce, type Tabasco
    ½ tsp

Διατροφή ανά 30 g

Θερμίδες 63.1 kcal / 264 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 1.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Νάτριο 122.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων