
Συσκευές & Αξεσουάρ
龙虾麻婆豆腐
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水 ,焯水用适量
-
老豆腐 ,约350克,切小块1 块
-
水 ,蒸煮用500 克
-
波士顿龙虾 ,约500克1 只
-
油20 克
-
蒜头2 瓣
-
料酒20 克
-
水400 克
-
菜籽油60 克
-
牛肉肉糜120 克
-
辣椒粉 ,约2克1 茶匙
-
辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱30 克
-
盐1 小撮
-
糖2 - 3 克
-
生抽10 克
-
葱 ,切末2 - 3 根
-
花椒粉 ,根据个人口味添加适量
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
840.6 mg
Πρωτεΐνη
23.8 g
Θερμίδες
1606.3 kJ /
384.3 kcal
Λιπαρά
29.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

年味
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

新春家宴-幸福美味
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα