
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 sneetjes
Υλικά
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sneetje
Νάτριο
79.4 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Λιπαρά
23.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.3 g
Υδατάνθρακες
77.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kerst menu
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Bessenschuim
10 λεπτ.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.
Ijs van chocolademousse
3ωρ.
Lentetaart met yoghurt
5ωρ. 15 λεπτ.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 λεπτ.
Citroensorbet met schuimwijn
10 λεπτ.
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία