Kip tikka masala

Kip tikka masala

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porties

Υλικά

Kip tikka
  • kippendij, zonder vel, ontbeend in blokjes gesneden (3 cm)
    800 g
  • chilipoeder kashmiri
    1 tl
  • gedroogde gemalen kurkuma
    ¼ tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen kaneel
    ¼ tl
  • gemalen komijn
    2 tl
  • gemalen koriander
    1 tl
  • garam masala (geroosterd specerijen mengsel) (zie tips)
    2 tl
  • bruine suiker
    1 el
  • lookpasta (zie tips)
    1 el
  • gemberpasta (zie tips)
    1 el
  • tomatenpuree
    1 el
  • volle yoghurt
    100 g
Masala
  • ghee (zie tips)
    40 g
  • gele uien (ca. 180 g), in vieren gesneden
    1 - 2
  • gemberpasta (zie tips)
    2 tl
  • lookpasta (zie tips)
    1 tl
  • kardemompeulen (groen)
    6
  • fenegriek, gemalen
    1 tl
  • gedroogde gemalen kurkuma
    ½ tl
  • chilipoeder kashmiri, (facultatief)
    1 tl
  • room, 35% vet
    100 g
  • tomatenpuree
    60 g
  • bruine suiker
    1 tl
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes
  • koriander, vers alleen blaadjes, voor de garnering

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 405.2 kcal / 1701.9 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 27.9 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.6 g
Νάτριο 713.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων