Baklava kaastaart

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
12 porties

Υλικά

  • pistachenoten, gepeld, ongezouten
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)
    60 g
  • filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)
    6 vellen
  • roomkaas
    500 g
  • room, min. 30% vet
    120 g
  • suiker
    270 g
  • eieren
    3
  • water
    120 g
  • rozenwater (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
  • gemalen kaneel
    ¼ tl
  • gemalen kardemom
    2 - 3 snuifjes
  • honing
    50 g
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes (προαιρετικό πεδίο) voor het opdienen
  • pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 381.8 kcal / 1597.4 kJ
Πρωτεΐνη 5.8 g
Λιπαρά 25.6 g
Υδατάνθρακες 34.2 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.7 g
Νάτριο 220.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων