Συσκευές & Αξεσουάρ
Baklava kaastaart
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
12 porties
Υλικά
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (προαιρετικό πεδίο)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (προαιρετικό πεδίο) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
381.8 kcal /
1597.4 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
25.6 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.7 g
Νάτριο
220.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaastuin
Καμία βαθμολογία
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2ωρ.
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία
Lolly's met aardbeien
Καμία βαθμολογία
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Καμία βαθμολογία
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Καμία βαθμολογία
Peren op Sinaasappelsiroop
Καμία βαθμολογία
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Καμία βαθμολογία