Συσκευές & Αξεσουάρ
Baklava kaastaart
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
12 porties
Υλικά
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (προαιρετικό πεδίο)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (προαιρετικό πεδίο) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
220.2 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Λιπαρά
25.6 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAardbeienijsjes
12ωρ. 15 λεπτ.
Kwarktaart in potjes
4ωρ.
Energieballen
30 λεπτ.
Witte chocolade cheesecake
16ωρ.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1ωρ. 30 λεπτ.
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Καμία βαθμολογία
Vanille-ijs
12ωρ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία