
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apples with cider sabayon sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
cinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
969 kJ /
232 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Mascarpone Stuffed Dates
1ωρ.
Cheesecakes in jars
4ωρ.
Pistachio cheesecakes with mango
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa puddings with raspberry sauce
2ωρ.
IDB2024
2ωρ.
Pears in red wine
3ωρ. 20 λεπτ.
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple parcels
Καμία βαθμολογία
Sweet Potato Cheesecake Bars
2ωρ.
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10ωρ. 15 λεπτ.
Roasted banana affogato
Καμία βαθμολογία
Vanilla ice cream sandwiches
13ωρ. 25 λεπτ.