
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apples with cider sabayon sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
cinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
232 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFloating islands
40 λεπτ.
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 λεπτ.
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1ωρ.
Pistachio cheesecakes with mango
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa puddings with raspberry sauce
2ωρ.
IDB2024
2ωρ.
Pears in red wine
3ωρ. 20 λεπτ.
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple parcels
Καμία βαθμολογία
Sweet Potato Cheesecake Bars
2ωρ.
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10ωρ. 15 λεπτ.
Roasted banana affogato
Καμία βαθμολογία