Almond Pulp Galette with Tomatoes

Almond Pulp Galette with Tomatoes

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Dough
  • all-purpose flour
    140 g
  • almond pulp from homemade almond milk (see Tip)
    115 g
  • salt
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, frozen
    70 g
  • large egg
    1
  • ice cold water as needed
    2 - 3 tbsp
Herbed Cheese Filling
  • lemon
    ½
  • goat's cheese crumbled
    170 g
    170 g ricotta cheese, crumbled
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • mixed herbs, dried thyme, rosemary, chives
    1 tbsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Roasted Tomatoes
  • cherry heirloom tomatoes
    450 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • black pepper, ground to taste
    ⅛ tsp
Assembly
  • extra virgin olive oil to brush
  • everything bagel seasoning
  • fresh basil leaves to garnish

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 221 kcal / 925 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 348 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων