 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
油爆虾
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油30 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          葱 切段2 支
- 
          新鲜的虾 中型或小型,剪去须400 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          生抽1 茶匙
- 
          料酒15 克
- 
          糖30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1585 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        975.1 kJ  / 
                        233.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        1.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        12.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        饗食弄堂
                        66 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    