 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蛤蜊蒸蛋
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          水700 克
- 
          料酒10 克
- 
          姜 切片10 克
- 
          蛤蜊 泡水吐沙(约170克)12 个
- 
          蛋 打散(每个重约53-63克)2 颗
- 
          盐 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
- 
          麻油½ 茶匙
- 
          葱 切葱花,装饰用1 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        446 kJ  / 
                        106 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        饗食弄堂
                        66 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    