
Συσκευές & Αξεσουάρ
蛤蜊蒸蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
水700 克
-
料酒10 克
-
姜 切片10 克
-
蛤蜊 泡水吐沙(约170克)12 个
-
蛋 打散(每个重约53-63克)2 颗
-
盐 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用1 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
106 kcal /
446 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
2.7 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

饗食弄堂
66 Συνταγές
Κίνα
Κίνα