Glútenfrí gulróta- og möndlukaka

Glútenfrí gulróta- og möndlukaka

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 sneiðar

Υλικά

Möndlu- og gulrótarkaka
  • grapeseed oil
    100 g
  • möndlur, án hýðis
    220 g
  • gulrætur í bitum
    300 g
  • vanillubragðefni
    1 tsk
  • egg
    3
  • ljós púðursykur
    150 g
  • lyftiduft (glútenfrítt)
    2 tsk
  • kanill
    2 tsk
  • engifer, malað
    2 tsk
  • salt
    1 hnífsoddur
Krem
  • hrásykur
    120 g
  • appelsína notið aðeins efsta lagið af berkinum
    ½
  • ósaltað smjör
    90 g
  • rjómaostur
    125 g
Skreyting
  • valhnetur
    1 msk
  • pistasíuhnetur
    1 msk
  • möndlur, með hýði til að skreyta
  • heslihnetur til að skreyta
  • pekanhnetur til að skreyta

Διατροφή ανά 1 sneið

Θερμίδες 355 kcal / 1491.1 kJ
Πρωτεΐνη 7.7 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 25.3 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.6 g
Νάτριο 162 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων