Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

4.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Panna cotta allo zafferano
  • di gelatina in fogli
    10 g
  • acqua fredda q.b.
  • di latte intero
    250 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di zucchero
    130 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Crema all'arancia
  • di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
    300 g
  • di zucchero
    100 g
  • di amido di mais (maizena)
    30 g
Terminare la preparazione
  • cioccolato fondente in scagliette, a piacere
  • amarene sciroppate sgocciolate
    6

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 356.5 kcal / 1491.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 56.7 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 37.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων