
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
Gestoomde bieten
-
water700 g
-
rauwe babybieten rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden900 g
-
knoflookteentjes geplet4
-
verse tijm alleen de blaadjes2 takjes
-
curry blad, vers plus extra om te serveren20
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen1 eetlepel
-
zeezout naar smaak
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
sherryazijn1 el
Walnotensaus
-
gepelde walnoten80 g
-
gele ui in tweeën gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie2 el
-
plantaardige melk naar smaak125 g
-
sherryazijn20 - 30 g
-
pure ahornsiroop¼ tl
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
pijnboompitten geroosterd, om te serveren (optioneel)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
2062.3 kJ /
491 kcal
Λιπαρά
41.5 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Υδατάνθρακες
16.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plantaardig genieten
26 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoergebakken Groenten
Καμία βαθμολογία
Rode kool met appel
1ωρ. 10 λεπτ.
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 λεπτ.
Gestoomde Chinese groenten
30 λεπτ.
Geroosterde aubergines
Καμία βαθμολογία
Mediterrane paprika's
Καμία βαθμολογία
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 λεπτ.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 λεπτ.
Gestoomde aardappelkroon
50 λεπτ.
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Καμία βαθμολογία
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1ωρ. 10 λεπτ.