Cheesecake al torroncino

Cheesecake al torroncino

4.5 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Base
  • torrone bianco, a pezzi
    250 g
  • di biscotti tipo frollini, a pezzi
    200 g
  • di burro a pezzi
    100 g
Crema
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    12 g
  • di ricotta freschissima e ben sgocciolata dal siero
    250 g
  • di mascarpone
    250 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 411.8 kcal / 1723.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 31.9 g
Υδατάνθρακες 24.5 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.9 g
Νάτριο 78.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων