
Συσκευές & Αξεσουάρ
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
4 porties
Υλικά
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1695 kJ /
406 kcal
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli con carne
35 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Kip met amandelen
25 λεπτ.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 λεπτ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1ωρ. 25 λεπτ.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Καμία βαθμολογία
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία