Stoofpotje van Aubrac

Stoofpotje van Aubrac

3.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 30 λεπτ.
6 porties

Υλικά

De dag ervoor
  • rode wijn (type Provence. ½ fles ongeveer)
    380 g
  • runderbouillon gebruiksklaar
    250 g
  • rundsstoofvlees van Aubrac, in stukken gesneden
    700 g
  • knoflookteentje platgedrukt
    1
  • wortel in stukken gesneden
    1
  • gedroogde tijm
    3 snuifjes
  • vers laurierblad
    1
  • zout
    ½ tl
  • vers gemalen peper
    4 snuifjes
  • ui
    1
  • kruidnagel
    1
Dezelfde dag
  • ui doormidden gesneden
    100 g
  • sjalotten doormidden gesneden
    35 g
  • olijfolie
    30 g
  • knoflookteentje
    1
  • gerookte spek in reepjes gesneden
    100 g
  • tomaten coulis
    200 g
  • maïszetmeel
    1 el
  • gedroogde tijm
    1 snuifje
  • vers laurierblad
    1
  • zout
  • gemalen peper
  • sinaasappelschil
  • verse rozemarijn alleen de naaldjes
    1 takje
  • wortelen gesneden
    4
  • ontpitte zwarte olijven
    80 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 411.2 kcal / 1741 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 8.8 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.7 g
Νάτριο 721.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων