Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten

Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 porties

Υλικά

  • rauwe amandelen
    50 g
  • suiker
    110 g
  • glutenvrij witte bloem
    200 g
  • bakpoeder
    ½ tl
  • zout
    ½ tl
  • gemalen kaneel
    1 tl
  • citroen bij voorkeur biologisch,
    alleen schil
    1
  • ei
    2
  • slagroom (ong. 48% vet)
    170 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten
    125 g
  • water
    400 g
  • pompoen in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)
    400 g
  • maïszetmeel
    1 el
  • rietsuiker
    100 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    1 tl
  • gedroogde gemalen gember
    ½ tl
  • gemalen kruidnagel
    2 snuifjes
  • gemalen nootmuskaat
    2 snuifjes
  • witte chocolade gesmolten (optioneel)
    30 g
  • noten, volle, gemengd gekarameliseerd (optioneel)
    30 g
  • room, elk type (van koemelk) opgeklopt (optioneel)
    30 g

Διατροφή ανά 16 porties

Θερμίδες 3979.3 kcal / 16649.2 kJ
Πρωτεΐνη 59.6 g
Λιπαρά 242 g
Υδατάνθρακες 434.6 g
Φυτικές ίνες 34 g
Κορεσμένα λιπαρά 123.6 g
Νάτριο 2208.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων