Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur

Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 porties

Υλικά

Chocoladebonentaart
  • boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten
    120 g
  • kidneybonen, uit blik licht gespoeld en uitgelekt
    400 g
  • water
    1 el
    1 el gezette koffie
  • eieren, medium (53-63 g)
    5
  • vanillepasta
    1 el
  • kokosbloesemsuiker
    180 g
  • cacaopoeder, ongezoet
    70 g
  • bakpoeder
    1 tl
  • bicarbonaat van sodium
    1 tl
  • zeezout
    ½ tl
Kokosnoot botercrème glazuur
  • kokosbloesemsuiker
    200 g
  • volle melk
    20 g
  • boter zacht
    80 g
  • vanillepasta
    1 tl
  • cacaopoeder, ongezoet
    1 ½ el

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sneetje

Πρωτεΐνη 6 g
Θερμίδες 1356 kJ / 322 kcal
Λιπαρά 17 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 37 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων