Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten

Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
40 morceaux

Υλικά

  • de farine de riz blanc
    85 g
  • de flocons d'avoine roulé, sans gluten
    200 g
  • de fécule de tapioca
    60 g
  • de gomme xanthane
    ½ c. à thé
  • de bicarbonate de soude
    1 c. à thé
  • de sel
    1 c. à thé
  • de beurre non salé en dés
    170 g
  • de cassonade dorée
    185 g
    185 g de cassonade foncée
  • de sucre
    115 g
  • de yogourt grec nature
    45 g
  • jaunes d'œufs de gros calibre
    2
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • de pépites de chocolat noir sans gluten
    285 g

Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 137.3 kcal / 574.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.8 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 17.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 94.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων