
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bagt fisk med soltørrede tomater
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
ferske laksefileter, uden skind (ca. 150-200 g hver)4
-
citron saft½
-
salt1 tsk
-
persille, frisk20 g
-
fed hvidløg4
-
tørrede tomater (i olie), drænet, gem olien100 g
-
olivenolie (fra det soltørrede tomatglas)30 g
-
cayennepeber, stødt (valgfrit)½ tsk
-
citron skåret i skiver (5 mm), derefter skåret i 2-3 stykker½
-
sort peber, friskkværnet½ tsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
455 kcal /
1903 kJ
Πρωτεΐνη
35 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
736 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Movember
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStegte nudler med rejer
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Havbras med krydderolie
Καμία βαθμολογία
Laks med grøntsagssovs
Καμία βαθμολογία
Burger af havtaske og laks
Καμία βαθμολογία
Fiskeburger
Καμία βαθμολογία
Laks med aromaer ved 50°C
Καμία βαθμολογία