Kirsch-Pudding-Blechkuchen

Kirsch-Pudding-Blechkuchen

4.7 227 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
20 Stücke

Υλικά

Rührteig
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Zucker
    180 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Eier 2 davon getrennt
    6
  • Mehl
    200 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Salz
    1 Prise
Belag und Fertigstellung
  • Milch
    650 g
  • Zucker
    80 g
  • Vanillepuddingpulver (2 Pck.)
    90 - 100 g
  • Schmand
    400 g
  • Schattenmorellen Saft aufgefangen
    1360 g
  • Tortenguss, rot
    2 Pck.

Διατροφή ανά 1 Stücke

Θερμίδες 312 kcal / 1305 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 105 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων