
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
20 Stücke
Υλικά
Rührteig
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker180 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eier 2 davon getrennt6
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Milch650 g
-
Zucker80 g
-
Vanillepuddingpulver (2 Pck.)90 - 100 g
-
Schmand400 g
-
Schattenmorellen Saft aufgefangen1360 g
-
Tortenguss, rot2 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stücke
Νάτριο
105 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Küken-Amerikaner
2 Std. 30 Min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Mirabellen-Blechkuchen
1 Std. 30 Min
Dreh-dich-um-Kuchen
1 Std. 50 Min
Apfeltaschen
2 Std. 40 Min
Quark-Hefe-Kuchen
1 Std. 20 Min
Fondant au Chocolat
20 Min
Möhren-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.