
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
20 Stücke
Υλικά
Rührteig
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker180 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eier 2 davon getrennt6
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Milch650 g
-
Zucker80 g
-
Vanillepuddingpulver (2 Pck.)90 - 100 g
-
Schmand400 g
-
Schattenmorellen Saft aufgefangen1360 g
-
Tortenguss, rot2 Pck.
Διατροφή ανά 1 Stücke
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
105 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTriple-Kokos-Brownies
4 Std.
Aprikosen-Banana-Bread
1 Std. 20 Min
Kirschenmichel
1 Std.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Bombardino-Kuchen
4 Std. 30 Min
Nektarinen-Holunder-Eis
12 Std.
Joghurt-Grießkuchen
5 Std.
Orangenplätzchen
2 Std. 10 Min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 Std.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 Std.
Amarenakirsch-Brownies
1 Std.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 Min