Sparanghel cu sos Romesco

Sparanghel cu sos Romesco

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porții

Υλικά

  • migdale decojite
    30 g
  • alune de pădure fără coajă
    25 g
  • cățel de usturoi nedescojit
    1
  • apă
    500 g
  • sparanghel verde capetele lemnoase îndepărtate
    350 - 400 g
  • ulei de măsline extravirgin
    20 g
  • boia de ardei, dulce
    1 ½ linguriță
  • piper negru măcinat sau după gust
    2 prize
  • ardei roșii copți, conservați scurși, tăiați în bucăți, dând deoparte 20 g ulei
    100 g
  • roșii sferturi
    80 g
  • chilli roșu, proaspăt (προαιρετικό πεδίο) jumătăți, curățat de semințe
    ½
  • oțet de vin roșu
    1 lingură

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 222 kcal / 917 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων