Charlotte al pandoro e spumante

Charlotte al pandoro e spumante

4.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di zucchero
    100 g
  • di spumante + q.b
    120 g
  • tuorli
    3
  • di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    4 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di pandoro
    150 g
  • di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
    60 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 287.7 kcal / 1203.8 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 16.9 g
Υδατάνθρακες 28.2 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 75.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων