
Συσκευές & Αξεσουάρ
炸土豆丝佐蒜蓉酱
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
土豆 ,去皮,切成能放入进料口的宽度800 克
-
水 ,浸泡用适量
-
香蒜粉1 茶匙
-
干燥欧芹1 茶匙
-
烟熏红辣椒粉½ 茶匙
-
盐 ,加上 1 捏½ 茶匙
-
油 ,油炸用适量
-
蒜头2 瓣
-
欧芹叶5 克
-
酸奶150 克
-
美乃滋20 克
-
番茄酱20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
149.4 kcal /
625 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
265.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 Συνταγές
Κίνα
Κίνα