
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salzburger Bauernkrapfen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 Stück
Υλικά
-
Weizenmehl Type 550500 g
-
Milch200 g
-
Butter weich, in Stücken60 g
-
Zucker60 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
frische Hefe zerbröselt30 g
-
Eigelb3
-
Salz1 gestr. TL
-
Öl zum Ausbacken
-
Aprikosenkonfitüre (προαιρετικό πεδίο) zum Füllen200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
251 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1187 kJ /
284 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoffertjes
1ωρ. 30 λεπτ.
Butterkuchen mit Vanillecreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Dubai Rolls
3ωρ.
Kirschtaschen
1ωρ.
Hefezupfbrot mit Zimt
2ωρ. 10 λεπτ.
Konfetti-Cookies
1ωρ. 30 λεπτ.
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2ωρ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Dänische Hefeknoten
1ωρ. 30 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel-Schoko-Waffeln mit Karamellsauce
45 λεπτ.
Nussecken
1ωρ. 10 λεπτ.