Salzburger Bauernkrapfen

Salzburger Bauernkrapfen

4.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 Stück

Υλικά

  • Weizenmehl Type 550
    500 g
  • Milch
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    60 g
  • Zucker
    60 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • frische Hefe zerbröselt
    30 g
  • Eigelb
    3
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Öl zum Ausbacken
    Butterschmalz, zum Ausbacken
  • Aprikosenkonfitüre (προαιρετικό πεδίο) zum Füllen
    200 g
    200 g Wild-Preiselbeeren, zum Füllen

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 284 kcal / 1187 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 251 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων