Pan de croissant

Pan de croissant

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
12 rebanadas

Υλικά

Masa previa
  • 100 g de leche entera
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 402 kcal / 1682 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 25.2 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.3 g
Νάτριο 176.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων