Gelato al parrozzo

Gelato al parrozzo

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 30 λεπτ.
500 g

Υλικά

  • di mandorle tostate non salate
    80 g
  • di zucchero semolato
    80 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    250 g
  • di latte intero
    250 g
  • fialetta di aroma di mandorla
    1
  • di fruttosio
    10 g
  • di agar agar
    3 g
Gelatina all’arancia
  • di succo d'arancia filtrato
    250 g
  • di zucchero semolato
    10 g
  • di agar agar
    2 g
  • limone il succo spremuto fresco
    ½
Terminare la preparazione
  • di cioccolato fondente
    50 g

Διατροφή ανά 500 g

Θερμίδες 2320.2 kcal / 9707.8 kJ
Πρωτεΐνη 36.3 g
Λιπαρά 165.9 g
Υδατάνθρακες 185.5 g
Φυτικές ίνες 15.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 76.3 g
Νάτριο 633.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων