
Συσκευές & Αξεσουάρ
松露巧克力與香草鮮奶泡
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
松露巧克力
-
蛋 室溫,蛋白蛋黃分開4 顆
-
黑巧克力(可可含量70%) 切塊100 克
-
鮮奶油100 克
-
奶油 置於室溫軟化,切塊120 克
香草鮮奶泡
-
鮮奶油200 克
-
糖1 茶匙
-
香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽½ 根
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
2852 kcal /
11935 kJ
Πρωτεΐνη
36.8 g
Λιπαρά
258.2 g
Υδατάνθρακες
97.7 g
Φυτικές ίνες
10.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Andrea義式魔法甜點
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν