Συσκευές & Αξεσουάρ
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
10 doses
Υλικά
-
450 g espumantechampagne450 g
-
folhas de gelatina neutra8
-
água300 g
-
açúcar200 g
-
cardamomo abertas4 vagens de
-
frutos vermelhos frescos200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 doses
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
540 kJ /
129 kcal
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
150 receitas - As melhores de 2015
151 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte de nata
8ωρ.
Fudge de caramelo
5ωρ. 15 λεπτ.
Bolo com pera bêbeda
26ωρ. 30 λεπτ.
Mousse de maçã
8ωρ. 20 λεπτ.
Sericaia
1ωρ. 30 λεπτ.
Tarte de chocolate e avelã
1ωρ. 10 λεπτ.
Palha italiana
2ωρ.
Tarte de chocolate e natas
12ωρ. 20 λεπτ.
Tarte speculoos
3ωρ.
Posset de laranja e chocolate
5ωρ. 40 λεπτ.
Tigelada familiar
1ωρ. 10 λεπτ.
Puré de fruta com iogurte e cereais
45 λεπτ.