Hogaza de vino tinto con nueces

Hogaza de vino tinto con nueces

4.7 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
20 rebanadas

Υλικά

Masa madre
  • 75 g de harina integral
  • 75 g de agua
  • 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Masa
  • 250 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • 150 g de harina integral
  • 350 g de harina de fuerza
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de nueces peladas
  • 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
  • 200 g de agua

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 168 kcal / 702 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 119 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων